Wishio Logo-01.png
  • Wishio

Ние сме това, което ПРЕЖИВЯВАМЕ, а не това, което ПРИТЕЖАВАМЕ.


Всички знаем, че няма нищо по-голямо от живота. Той е непредвидим и неподражаем. За пореден път ни постави в ситуация, в която трябва да проявим своето умение да видим лъча светлина сред бурия. От нас се иска да прокопаем път, по който да излезем отново на открито. Път към свободата, зад портите на дома си, ние виждаме в споделянето. На преживявания, усещания и на удоволствието от осъзнаването на двете заедно.   

Ние сме общество на сладкодумни разказвачи на чудеса, насърчаващи споделянето на житейски скъпоценности.

Даваме възможност на нашите герои да разкажат как те въплъщават в своите лични истории философията ни: “Ние сме това, което ПРЕЖИВЯВАМЕ, а не това, което ПРИТЕЖАВАМЕ”. Нашите гласове ще държат сетивата нащрек, за да си припомняме, че всеки, винаги и навсякъде, може да бъде откривател на малките-големи чудеса в живота. 

Каним те да се потопиш в преживяването на тези чудеса като читател, а после като откривател, експериментатор и авантюрист. Нашето желание е да споделяме богатствата на живота, които се крият във всеки един момент. За нас ще е чест да станете част от нашето общество от хора, които изживяват, осъзнават, споделят, за да растем и вдъхновяваме заедно.


Защото чудесата на живота трябва да се преживяват, осъзнават и разказват.

0 views