• Wishio

3 лесни стъпки да избереш подарък на жена

Най-ценното, когато правиш подарък на своята любима, е да видиш как лицето й сияе от щастие при отварянето му. Обаче не винаги това е крайният ефект. Изборът на подарък за една жена може да бъде както удоволствие, така и истинско предизвикателство.

Трудността идва от това, че жените имат високи очаквания към подаръците, които получават и обикновено анализират намеренията зад тях. За тях по-важно е в подаръка да има смисъл и загриженост, отколкото да бъде необходим. Ако следваш тези 3 лесни стъпки можеш да избереш перфектният подарък за нея.

Стъпка #1

Откриването на перфектният подарък

За да бъде един подарък „перфектен“ за една жена той трябва да съдържа 3 компонента:

Да бъде значим

Причината, поради която жените толкова обичат смислените и значими подаръци, не трябва да изненадва. Значимият подарък е персонализиран и сантиментален. Показва на една жена, че я познаваш добре, че се грижиш достатъчно за връзката ви, полагайки усилието да откриеш подарък, който да й носи скъп спомен или да подбужда позитивна емоция.

Свързан с нейно хоби или интерес

Друг признак за нея, че е разбрана и чута от теб е когато подаръкът е обвързан с нейно хоби или интерес. Ако например хобито й е йога, перфектен подарък би бил йога уикенд, с който тя ще може да си отпочине и презареди след натоварена седмица.


Да бъде полезен

И не на последно място ако си мислил, че да й подариш полезен подарък, свързан с нейната работа, е неподходяща идея, грешиш. Тя прекарва над 60% от времето си на работа и всичко, което би било от полза за нея и й носи мил спомен, е перфектният подарък.


Например, ако й подариш красива чаша за кафе, тя ще й напомня за теб, всеки път когато пие кафе в офиса. Този подарък би стоплял душата й всяка сутрин и не само, заради топлината на кафето.

Стъпка #2

Историята зад подаръка

Най-добрите подаръци са тези, които идват с история. Защо си решил да й подариш точно този подарък. Независимо дали е свързан със специален спомен или нещо, което я вълнува, казаното зад подаръка ще направи момента още по-въздействащ.

Примерен подарък е диск с песента от вашата първа среща. Моментът, в който сте се влюбили запечатан чрез музика. Нещо лично, което ще я развълнува, защото и ти си запомнил точно този момент, точно тази песен.


Стъпка #3

Перфектното изпълнение

За да бъде подаръчното изживяване по-въздействащо и запомнящо се за нея, тази последна стъпка почти винаги може да направи разликата между добър и страхотен подарък! Въпреки че често се пренебрегва, това е по-важно, отколкото си мислиш.

Оригиналната и красива опаковка може да вдигне очакванията за подаръка от 0 до 100%. Подаръкът би бил още по-добър и сантиментален, ако идва с красива роза и тематична картичка, разказваща значими или забавни елементи от връзката ви.

След изпълнението на тези 3 лесни стъпки ще си готов да я изненадаш с перфектния, персонализиран и сантиментален подарък. За нея най-важен ще бъде жестът, направен от теб, защото ние сме това, което правим, а не това, което притежаваме.

Източник: https://thegifthacker.com/great-gifts-women/

34 views

"Ние сме това, което правим, не това, което имаме!"

Телефон

Имейл

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Wishio