• Wishio

Важните неща в животаКое е наистина важното за теб? Разбира се, преживяванията, които ще си спомняш цял живот и към които ще погледнеш назад с радост и благодарност?


Неочакваните промени се случват често.


Животът си тече, а в него присъстват всякакви събития. Наводнения. Пожари. Кражби. Животът ти може да се промени за миг и цялото трупане на вещи да се окаже напразно. Но преживяванията са неизменна част от нас. Може да загубиш албум със снимки, но спомените за начина, по който си се чувствал при първата среща с планината или изгревът над морето ще са с теб завинаги.


Вещите се обезценяват, но спомените от преживявания са безценни! Каква цена би сложил на това да караш колело за пръв път? Ами на онзи момент, когато две делфинчета се гонеха в залива до Синеморец?


Не е ли всичко по-хубаво, когато го споделяме? И най-чудесните подаръци бледнеят пред една вечер с настолни игри, смях и забавления. Спомените за споделените преживявания ни държат близо до любимите ни хора, дори когато нямаме възможност да се виждаме всеки ден.


В края на живота си винаги искаме да сме обичали повече, научили повече, изживели повече – никой не съжалява, че не е купувал повече. Любовта и спомените, които оставяме след себе си, ще останат завинаги – затова нека създаваме повече спомени. Ние сме това, което правим, а не това, което имаме

6 views

"Ние сме това, което правим, не това, което имаме!"

Телефон

Имейл

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Wishio